НачалоНовини 2017/11Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

17.11.2017 - Гордостта на българския спорт Стела Енева – лице на Дарителската кампания „Избери, за да помогнеш!“ за спортна алея за хора в неравностойно положение на Витоша

„Не е важно колко удара ще ти поднесе животът, а колко пъти ще успееш да се изправиш и продължиш напред.“. Това сподели в откровен разговор в ДПП „Витоша“ прекрасната ни спортистка Стела Енева, национален състезател, световен и европейски шампион  на хората с увреждания в дисциплините тласкане на гюле и хвърляне на диск. Стела Енева прие поканата да подкрепи дарителската кампания „Избери, за да помогнеш!“ за спортна алея за хора в неравностойно положение в местността Игликина поляна на Витоша .

На 15.11.2017 г. тя посети ДПП „Витоша“ заедно с г-жа Светла Николова – председател на регионална организация „Света София“ към Съюза на инвалидите в България, която изрази удовлетворението си от ползотворното сътрудничество на ДПП “Витоша” със Съюза на инвалидите в България и направеното в планината за хората в неравностойно положение през годините.

Стела Енева разказа за своя избор да се занимава активно със спорт след завършване на висше образование по счетоводство и 23-тата си годишнина. Усещайки своето призвание, тя завършва и треньорския факултет по лека атлетика на Националната спортна академия. Всички сме свидетели на световните спортни постижения на тази забележителна личност, но разговорът ни с нея беше насочен към подкрепата на дарителската кампания за спортна алея за хора в неравностойно положение в местността Игликина поляна на Витоша, за огромното значение на спорта за здравето, самочувствието и социализирането на хората в неравностойно положение.

Високо ценим готовността за подкрепа на кампанията от толкова уважаван и успешен спортист!

Подкрепете кампанията и вие!

Дарения чрез SMS:

с текст DMS VITOSHA на кратък номер 17 777 за всички мобилни оператори.

За абонати по договор с Telenor, Vivacom и Mtel цената на 1 sms е 1 лв.

За потребители на предплатени услуги на мобилните оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

 

Банкова информация за дарение:

Получател/Титуляр: ДИРЕКЦИЯ НА ПРИРОДЕН ПАРК ВИТОША

IBAN:BG89TTBB94003121040423

BIC:TTBBBGSF

При банка:Сосиете Женерал Експрес банк

Основание за плащане: Избери, за да помогнеш