НачалоНовини 2020/02Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

26.02.2020 - КОНКУРС ЗА ДЕТСКО ПРИЛОЖНО ТВОРЧЕСТВО – ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИЗЛОЖБАТА „ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ“

Млади творци на възраст до 12 г. ще представят мини диорами, декорации и композиции, изработени от естествени  материали.

Конкурс за детско приложно творчество се организира за първи път в рамките на Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“ по време на нейното 26-ото издание. Младите творци трябва да направят  декорации, миниатюрни диорами, тематични композиции по свой избор от естествени материали, като дървесна кора, клонки, шишарки, мъх и други. Изискването е участниците да са на възраст до 12 години. 

Готовите творби се предават в  Международен панаир  Пловдив (бул. "Цар Борис III Обединител" 37) от 9.00ч. до 16.00ч.  до 20 март 2020 година. Те трябва да са придружени с информация за авторите: две имена, възраст, адрес и телефон за обратна връзка.

Всички творби ще бъдат представени по време на „Природа, Лов, Риболов 2020“ от 25 до 29 март в  палата 3, където на 28 март ще се състои награждаването на най-добрите.

Конкурсът  е инициатива на Министерството на земеделието, храните и горите, Изпълнителната  агенция по горите и Международен панаир Пловдив, които са партньори в организирането на изложбата „Природа, Лов, Риболов“. 

 

За контакти: Стефка Сиврийска – тел. 032 902 650