НачалоНовини 2014/04Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

14.04.2014 - Изпълнителна агенция по горите стартира проект „Повишаване капацитета на служителите на ИАГ, нейните структури и специализирани териториални звена, чрез обучения и курсове” по ОПАК

Стартиращ информационен семинар по проект „Повишаване капацитета на служителите на ИАГ, нейните структури и специализирани териториални звена, чрез обучения и курсове”, се проведе днес в Изпълнителна агенция по горите.
Проектът е по Оперативна програма „Административен капацитет”, с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд.
„Доброто управление на човешките ресурси в държавната администрация е от първостепенно значение за успешното изпълнение на отговорностите и задълженията, възложени на Изпълнителна агенция по горите, регионалните дирекции по горите и специализираните териториални звена” – подчерта в приветственото си слово инж. Веселин Райчев - гл. секретар на ИАГ. Целта на настоящия проект е чрез специализирани обучения да подпомогне повишаването на административния капацитет и професионалната компетентност и да допринесе за по-ефективното и ефикасно изпълнение на конкретните задължения на служителите.” – допълни той.
На събитието бяха поканени журналисти и експерти от ИАГ.


Отдел: „Информационно обслужване и връзки с обществеността”