НачалоНовини 2015/07Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

30.07.2015 - Изпълнителна агенция по горите представи проект, финансиран по оперативна програма „Административен капацитет“

На 29.07.2015 г. в хотел „Анел“ гр. София се проведе пресконференция, на която Изпълнителна агенция по горите представи проект „Подобряване на координацията и комуникацията чрез прецизиране и надграждане на уменията“, осъществяван с безвъзмездната финансова подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. 

Целева група на проекта са служителите от Горска семеконтролна станция – София, Лесозащитна станция  – София, Национална научноизследователска станция по ловно стопанство, биология и болести по дивеча  – София, Тополово стопанство – Пазарджик и списание "ГОРА“ – специализирани териториални звена на Изпълнителна агенция по горите.

Eкипът за управление на проекта запозна присъстващите с поставените цели и организираните до момента обучения за служителите от специализираните териториални звена. Дискутирани бяха очакваните резултати от изпълнението на проекта и тяхното приложение за подобряване работата на горската администрация.