НачалоНовини 2023/11Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

01.11.2023 - Политика на ИАГ за борба с измамите, корупцията, конфликта на интереси и двойното финансиране, при управление на средства от ЕС

Изпълнителна агенция по горите е определена като краен получател на инвестиции по стълб 2.Б „Зелена България“, компонент 2.Б.2 „Биоразнообразие“, отнасящи се до инвестиция 2: „Възстановяване на ключови за климата екосистеми в изпълнение на Стратегията на биологично разнообразие на ЕС и целите на Европейския зелен пакт“ по Националния план за възстановяване и устойчивост.
Основна задача при управление на средствата от Европейския съюз е защитата на финансовите интереси на общността чрез прозрачност на процедурите за управление и контрол на предоставената помощ. Част от мерките, които ИАГ предприема в тази насока, е утвърдената със Заповед № 1002/31.10.2023 г. на изпълнителния директор на ИАГ „Политика за борба за измамите, корупцията, конфликта на интереси и двойното финансиране“, както и създаването на канал за подаване на сигнали за извършени нарушения при управление на средства от ЕС, включително и на възможността за подаване на анонимни сигнали.

 
Документи
 
 

Форма за нарушения

Публикувай доклад

Заглавие:
*
Текст:
*
Име/Псевдоним:
*
Телефон/Електронна поща:
* Ако не искате да се свържем с Вас попълнете в полето "НЕ"
Код за сигурност
*
* Моля, попълнете всички полета.